A mai világban elengedhetetlen egy cég számára, hogy az interneten is megmutassa vállalkozását, elérhetővé tegye magát mind cégek, mind pedig magánszemélyek részére. A nem saját domain-el történő, ingyenes levelező szolgáltatókkal történő kommunikáció mára már egyre inkább azt sugallja, hogy nem igazán komoly és megbízható azdott cég. A felgyorsult világban bizalmatlanok az ilyen cégekkel szemben a partner cégek, de még a végfelhasználók is egyaránt. Nem beszélve arról, hogydatbiztonság szempontjából rendkívül veszélyes. Erről bővebben olvashatz érvényes GDPR rendeletben (link).


A mai digitális világban az internet már az élethez és az üzlethez egyaránt hozzátartozik. Amint egy cég felkerül az internetre azonnal megnő az érdeklődés cég vagy terméke iránt, ezenkívül ma már a kommunikáció is interneten keresztül történik (üzleti csevegőprogramok, e-mail stb.).

Mi elintézzük, hogy cége felkerüljön az internetre, weboldalt és akár webáruházat is készítünk Önnek. Emellett biztosítjuk biztonságos levelezést és saját domain nevet,  .hu-s  végződéssel (igény esetén beszerezzük .eu, .com, .org végződéseket is, amennyiben elérhetőek).

Vegye fel még ma velünk kapcsolatot és kerüljön fel Ön is világhálóra!